Sausis. Atvykimas

Buvau matęs ekipos žaidimą, iš brolio žinojau komandos virtuvę, tad bendrą nuomonę apie „Trakus“ turėjau. Niekada neturėjau problemų dėl įsiliejimo į naują kolektyvą, tad ir čia didesnių problemų nebuvo. Po dviejų-trijų savaičių su komanda supratau, kad pasirinkęs „Trakus“ priėmiau gerą sprendimą.

Oficialus startas

Supertaurės rungtynėse rungtynių pradžia buvo gera, o matant tik galutinį rezultatą, atrodo, kad buvo žaista į vienus vartus. Tas pratęsimas nuvylė. Po kelių dienų žaidėme vėl su Vilniaus „Žalgiriu“, tačiau tada neturėjome jokių šansų. Atsiliepė jų ilgesnis atsarginių suolelis. Mes atsitiesti nespėjome, o jie pakeitė kelis žaidėjus, kurie ir lėmė jų geresnį žaidimą.

Europos lyga

Tuo metu aš ruošiausi antram etapui. Tiek mes, tiek estai džiaugiamės ištraukę vieni kitus. Jie laimėjo, o mes pralaimėjome. Tos rungtynės mūsų klubui uždėjo ne juodą, bet tamsę dėmę. Jei ne jos, mūsų sezonas atrodytų gražiau.

Traumos

Atsilaikius visą sezoną be traumų ir diskvalifikacijų, būtumėm galėję „Žalgiriui“ mesti rimtesnę kovą. Mūsų labai svarbūs žaidėjai patyrė sunkias traumas ir mums kai kuriose rungtynėse pritrūko gyvumo. Bet ir traumos, ir diskvalifikacijos yra futbolo dalis. To neišvengsi. Kaip ir duobės. Mes į ją patekome vos kelioms rungtynėms. Tačiau patekome labai ne laiku.

Jaunimas

Gero jaunimo „Trakuose“ netrūksta, tačiau norėtųsi, kad jų indėlis būtų dar didesnis. Dabar po sezono kiekvienas iš jų turėtų savęs paklausti, ar viską padarė? O gal kažko nepadarė? Metai bėga labai greitai, o jauni žaidėjai taip pat greitai tampa nebe tokiais jaunais.

Reziume

Iki visišos laimės trūko ir titulų, ir geresnio pasirodymo Europoje. Negaliu pasakyti, kad viskas padaryta. Tikėjausi geresnių rezultatų tiek komandos, tiek asmeninių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)