Apie A. Januzajaus tarptautinę ateitį paskutiniu metu buvo kalbama gan nemažai. Belgijoje gimęs futbolininkas galėjo rinktis tarp Albanijos, Kosovo, Anglijos ir pačios Belgijos, kurią „Man Utd“ talentas ir pasirinko.

„Adnanas Januzajus yra pasiekiamas Marcui Wilmotsui ir Belgijos nacionaline rinktinei. Sveikas atvykęs į šeimą!“, - rašoma trumpame Belgijos Futbolo Asociacijos pranešime.

Šią žinią savo „Twitter“ paskyroje patvirtino ir Belgijos rinktinės treneris M. Wilmotsas, kuris rašė: „Sulaukiau oficialaus patvirtinimo, kad A. Januzajus pasirinko Belgijos nacionalinę rinktinę“.

A. Januzajus „Manchester United“ komandoje žaidžia nuo 2011 metų, kuomet atvyko iš Briuselio „Anderlecht“ ekipos. „Premier“ lygoje saugas debiutavo praėjusių metų rugsėjo mėnesį. Per šį laiką 19-metis startinėje sudėtyje pradėjo 13-a „Premier“ lygos mačų, įmušė 4 įvarčius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Kol kas dar nėra žinoma, ar M. Wilmotsas ketina jaunąjį talentą su savimi vežtis į šios vasaros pasaulio čempionatą Brazilijoje.