Kaip praneša „Tuttosport“, Kinijos kompanija „Suning group“, kuri tapo ekipos „Inter“ savininke, pasiūlė 47-erių metų amžiaus A. Conte ketverių metų sutartį. Italas uždirbtų po 15 mln. eurų per sezoną. Ankstesnį kinų pasiūlymą dirbti už 11 mln. eurų per sezoną A. Conte atmetė.

Dabar „Suning group“ atstovams reikės derėtis su „Chelsea“ savininku Romanu Abramovičiumi tam, kad būtų galima nutraukti A. Conte kontraktą su „mėlynaisiais“.

A. Conte treniruojami „Chelsea“ futbolininkai pirmauja Anglijos čempionate ir 10 taškų lenkia kitą Londono klubą „Tottenham“. Tuo metu „Inter“ Italijos pirmenybėse užima tik šeštą vietą. Milaniečius 6 taškai skiria nuo trečios pozicijos, kuriu garantuoja kelialapį į UEFA Čempionų lygos turnyrą.

A. Conte gimtinėje yra treniravęs „Arezzo“ (2006-2007 metais), „Bari“ (2007-2009), Bergamo „Atalanta“ (2009), „Siena“ (2010-2011), Turino „Juventus“ (2011-2014) klubus ir Italijos nacionalinę rinktinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)