Ši žinia buvo paskelbta futbolo legendos paskyrose socialiniuose tinkluose, o Brazilijos televizija parodė filmuotus kadrus iš ceremonijos.

Pele savo paskyroje apie M. C. Aoki rašė, kad ši moteris yra jo „tikroji meilė“ ir kad pagaliau jis rado „amžiną meilę“.

Japonų kilmės Marcia, kurios tėvas buvo pediatras, yra sėkmės sulaukusi verslininkė, dirbanti medicinos priemonių sektoriuje.

Pele ir M.C.Aoki ketino susituokti prieš dvejus metus, tačiau jiems teko atidėti ceremoniją dėl buvusio futbolininko sveikatos problemų.

Pele su M. C. Aoki susipažino vakarėlyje Niujorke devintajame dešimtmetyje, bet susitikinėti ėmė gerokai vėliau, po to, kai netyčia susidūrė lifte San Paulo daugiabutyje, kuriame abu gyveno. Tuo metu moteris skyrėsi su savo pirmuoju vyru.

„Vėl susitikome lifte. Pasakiau jai, kad renovuoju savo butą. Marcia, kuri tuo metu jau nebegyveno su savo vyru, pakvietė mane į svečius pasižiūrėti, kaip ji renovavo savo būstą“, – pasakojo buvęs futbolininkas.

Pele, kurio tikrasis vardas – Edsonas Arantesas do Nascimento, daugelio laikomas geriausiu visų laikų futbolininku. Per 1 363 rungtynes jis įmušė 1 281 įvartį, 1957-1971 metais 91 kartą atstovavo Brazilijos rinktinei ir žaidė Brazilijos futbolo klube „Santos“, taip pat Niujorko klube „Cosmos“.

Rugpjūčio 5 dieną šis legendinis futbolininkas per Rio de Žaneiro vasaros olimpinių žaidynių atidarymo ceremoniją uždegs olimpinę ugnį.

2012-aisiais per Londono olimpiados uždarymo ceremoniją Pele, kuris yra tris kartus tapęs pasaulio čempionu, pristatė Rio de Žaneirą kaip būsimų vasaros žaidynių šeimininką.

Pele su pirmąja žmona Rosimeri Cholbi, su kuria buvo susituokęs 12 metų, susilaukė trijų vaikų.

Antroje santuokoje su gospelo atlikėja Assiria Nascimento, kuri truko 14 metų, jam gimė dar du vaikai.

Pele sūnus iš pirmosios santuokos Edson Cholbi 2014-aisiais buvo nuteistas kalėti 33 metus už tai, kad plovė iš narkotikų prekybos gautus pinigus. Buvęs futbolininkas, geriau žinomas kaip Edinho, yra apskundęs šį nuosprendį.

Pirmą kartą jis buvo sulaikytas 2005 metais ir pasiųstas už grotų dėl nusikaltimų, susijusių su narkotikų prekyba, taip pat ryšių su vienu liūdnai pagarsėjusiu narkotikų prekeiviu iš Santoso miesto.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)