Šį sezoną C. Ronaldo UEFA Čempionų lygoje įmušė jau 10 įvarčių, o net 8 iš jų – per paskutines trejas rungtynes.

Penkiais įvarčiais pavaišinęs Miuncheno „Bayern“ ekipą pusfinalyje, po savo „hattrick'o“ praėjusio vakaro rungtynėse C. Ronaldo ir vėl padarė tą patį – atsisukęs į „Santiago Bernabeu“ stadiono tribūnas pridėjo pirštą prie lūpų, taip tarsi tildydamas sirgalius.

„Aš nenoriu, kad man švilptų. Komandai atiduodu viską“, – tą pačią žinutę „Real“ sirgaliams, šio sezono pradžioje C. Ronaldo ne retai palydėdavusiems švilpimu, ir vėl pasiuntė portugalas.

„400 įvarčių – puikus pasiekimas, tačiau reikia sveikinti ne tik mane, o komandą. Taip, aš įmušiau, didžiuojuosi, įvarčius pelnyti man pavyksta natūraliai, tačiau be komandos pagalbos tiek daug kartų to nebūtų įvykę“, – kalbėjo nuo 2009-ųjų Madride žaidžiantis futbolininkas.

„Rezultatas 3:0– puikus pasiekimas, tačiau taškai pusfinalyje dar nesudėlioti. „Atletico“ – galinga ekipa, pusfinalyje ji neatsitiktinai, todėl mums dar reikės padirbėti kitą savaitę. Žinoma, šį kartą pergalė galėjo būti ir dar solidesnė, tačiau varžovų vartininkas Janas Oblakas žaidė fenomenaliai“, – pažymėjo C. Ronaldo.

„Atletico“ treneris Diego Simeone po nesėkmingų rungtynių galutinai neprarasti nuotaikos stengėsi save drąsinančiais pareiškimais.

„Dar turime rungtynes namuose. Nėra nieko neįmanomo. Taip, rezultatas mums nepalankus, tačiau savo žaidėjams ir sirgaliams sakau, kad galime pasiekti revanšą. „Real“ šį kartą žaidė gerai, tačiau klaidų buvo – pirmas įvartis įmuštas iš nuošalės“, – teigė argentinietis.

Atsakomasis komandų mačas bus žaidžiamas kitą trečiadienį, gegužės 10 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)