Didžiulis miško gaisras vidurio Portugalijoje savaitgalį nusinešė mažiausiai 57 gyvybes, sužeistųjų yra apie 59, dauguma aukų sudegė savo automobiliuose.

Kalbėdamas apie rungtynes, Portugalijos nacionalinės komandos vyriausiasis treneris F. Santosas apgailestavo dėl rezultato ir paskutinę minutę praleisto įvarčio, kuris atėmė pergalę iš jo vadovaujamos rinktinės. „Tai yra futbolas“, - nedaugžodžiavo strategas.

Europos čempionė Portugalija su Meksika išsiskyrė lygiosiomis 2:2, o antrąjį įvartį 86 min. portugalams pelnęs Cedricas Soaresas po mačo liko nusivylęs rezultatu. Futbolininkas pažymėjo, kad Portugalija žaidė tiksliau, turėjo daugiau šansų, kontroliavo situaciją ir buvo labiau verta pergalės.

Tuo tarpu Meksikos rinktinės vyriausiasis treneris Juanas Carlos Osorio po rungtynių liko patenkintas savo vadovaujamos ekipos pasirodymu. „Reikia neužmiršti, kad mes žaidėme su Europos čempionais.

Rungtynėse varžovams nenusileidome, turėjome progų, tiesiog galėjome jas geriau išnaudoti. Taip pat pavyko sulaikyti Cristiano Ronaldo, kuris neturėjo didesnių šansų. Manau, kad tai geras rezultatas Meksikai“, – teigė Meksikos rinktinės vairininkas.