Arbitrai po įvarčio epizodo vaizdo peržiūros konstatavo, kad perdavimo momentu čilietis buvo atsidūręs nuošalėje. Po džiaugsmo bangos sekė nusivylimo kartėlis ir keiksmažodžiai.

Visgi, po mačo Čilės rinktinės lyderi A. Vidalis pripažino – vaizdo peržiūrų technologijos yra žingsnis į priekį.

„Žinoma, keista laukti, kol kamerų dėka priimamas galutinis sprendimas, tačiau turime priprasti. Tai naujovė, kuri teigiamai prisidės prie futbolo“, – tvirtino Miuncheno „Bayern“ saugas.

Po pergalės prieš Kamerūną, Čilės rinktinės futbolininkas teigė, kad komanda buvo motyvuota, susikaupusi ir siekė tik pergalės. „Tai ir skatino mus kovoti iki pabaigos ir leido įveikti Kamerūną“, – pridūrė A. Vidalis.

Tuo tarpu Kamerūno rinktinės strategas Hugo Broosas liko nepatenkintas tik rezultatu, bet ne auklėtinių kova.

„Manau, buvome arti tikslo. Šiek tiek nedrąsiai pradėjome rungtynes, nes žinojome, kad žaidžiame prieš gerą komandą. Tačiau vaikinai mačo viduryje perėmė kontrolę ir Čilė ilgą laiką nieko negalėjo padaryti. Apmaudu dėl pirmojo praleisto įvarčio, jie pasinaudojo vieninteliu turėtu šansu antroje mačo pusėje. Esu nusivylęs rezultatu, bet ne ekipos atsidavimu ir žaidimu“, – teigė Kamerūno vairininkas H. Broosas.

Pirmadienį B grupės kovas pradės Vokietija ir Australija (17.45 val.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)