„Nėra jokių priežasčių Michaeliui sustoti. Jis labai vertingas komandai ir nėra praradęs savo talento“, - straipsnyje cituojamas „Mercedes“ komandos vadovas Rossas Brawnas.

„Įrodžiau, kad lenktynėse galiu važiuoti greičiau už savo komandos draugą Nico Rosbergą. Esame teisingame kelyje. 2012-aisiais dar tikriausiai nekovosime dėl titulo, ruošimės 2013-iesiems“, - kartu pateikiami tokie M. Schumacherio žodžiai.

„Visi, nurašę Michaelį, buvo neteisūs. Jis lenktyniauja fantastiškai. Niekas pirmuosiuose ratuose neiškovojo tiek pozicijų, kiek jis“, - cituojamas „Mercedes“ autosporto vadovas Norbertas Haugas.

Kol kas neaiški kito komandos lenktynininko Nico Rosbergo padėtis. Vienų šaltinių teigimu, vokiečio sutartis galioja tik iki šio sezono pabaigos, kiti tvirtina, kad sportininkas yra įsipareigojęs dar vieneriems metams.

„Sport Bild“ teigimu, „Mercedes“ norėtų pratęsti sutartį su N. Rosbergu iki 2015 metų, tačiau jaunasis lenktynininkas esą nėra patenkintas dideliu komandos dėmesiu M. Schumacheriui. Juo esą domisi „Ferrari“ ir „McLaren“ ekipos.

„Mercedes“ komanda šiemet kaip reikiant sustiprino savo technikos specialistų gretas. Joje dirba keturi buvę „Formulės-1“ komandų technikos direktoriai - Aldo Costa („Ferrari“), Bobas Bellas („Renault“), Geoffas Willis (HRT) bei Loic Bigois („Prost“).