„Čia mes tikrai galime kovoti su „Ferrari“, o šeštadienį mes juos aplenkėme. Malonu iškovoti 3 vietą kvalifikacijoje – tai puiki pozicija startui“, – sakė V. Bottas. – Šis savaitgalis kol kas labai sunkus visiems, bet mes labai produktyviai dirbome per trečią treniruotę. Po to man pavyko nuvažiuoti keletą gerų ratų kvalifikacijoje. Aš patenkintas savo ir komandos darbu“.

K. Raikkonenas: nepavyko gerai įšildyti padangų

Kims Raikkonenas parodė penktą laiką kvalifikacijoje Sočyje ir vėl nusileido savo komandos draugui. Komentuodamas kvalifikacijos rezultatus, suomis skundėsi problemomis su padangų įšildymu...

„Šiandien tinkamai įšildyti padangas buvo sunku, tam reikėjo nuvažiuoti daug ratų paeiliui, bet kai jos buvo gerai įšildytos, bolidas važiavo tiesiog puikiai, – sakė K. Raikkonenas. – Šį savaitgalį kol kas niekas nedirbo ilguose atstumuose, todėl niekas ir nežino, koks galės būti tikras tempas lenktynėse. Bet pas mus viskas turėtų būti tvarkoje. Po kelių ratų startavus padangos įšils ir vėliau problemų neturėtų iškilti. Bet pažiūrėsime“...

N. Hulkenbergas: kvalifikacija buvo labai gera

Nežiūrint į ribotą laiką darbus per treniruotes, Sočyje „Force India“ pilotams pavyko abiem patekti į finalinę kvalifikacijos dalį – Nico Hulkenbergas parodė šeštą, o Sergio Perezas – 7-tą laiką.

N. Hulkenbergas: „Esu labai patenkintas kvalifikacijos rezultatais – labai geras komandinis darbas. Per treniruotes mes turėjome labai mažai laiko darbui trasoje, bet aš sugebėjau pajusti bolidą ir geras jo balansas tik pridėjo užtikrintumo.

Regis, iškovojome maksimumą, ką galėjome šiandien pasiekti, mes startuosime iš labai gerų pozicijų. Lenktynės turėtų būti labai įdomios. Mes ne iki gali įsivaizduojame, kaip elgsis padangos ilgoje distancijoje, todėl ir su strategija apsispręsti nebus lengva, bet rytojaus aš laukiu su optimizmu. Rytoj kvalifikacijos rezultatus pabandysiu konvertuoti į daug taškų“.