Jau anksčiau buvo žinomi „Renault“ ir „Lotus“ ekipų planai persivadinti, o dabar prie šių dar turėtų prisidėti ir rikiuotės autsaiderės HRT ir „Virgin“.

Primename, kad „Renault“ komanda kitais metais greičiausiai bus žinoma pagrindinės savo rėmėjos „Lotus“ vardu. Šį pavadinimą dabar turinti ekipa, tuo tarpu, ketina persvadinti į „Caterham“.

Kiek anksčiau imta kalbėti ir apie HRT komandos pavadinimo keitimo planus. Ekipą šių metų viduryje įsigiję „Thesan Capital“ iš pradžių norėjo pabrėžti jos ispanišką kilmę, tačiau dabar, panašu, bando nuo to atsiriboti ir gali ją pervadinti.

Britų „The Times“ teigimu, pavadinimą keisti ruošiasi ir paskutinę vietą čempionate užimanti „Virgin“. Tvirtinama, kad jau pateiktas prašymas pervadinti komandą į „Marussia“ - pagrindinės komandos rėmėjos, Rusijoje įsikūrusios egzotinių automobilių gamintojos, vardu.

Komandų pavadinimo keitimą dar turės patvirtinti F-1 komisija, sudaryta iš ekipų, rėmėjų, trasų, komercijos teisių valdytojų ir Tarptautinės automobilių federacijos (FIA) atstovų.