„Likau visai patenkintas savo ratu, tik jis, deja, buvo tiesiog per lėtas“, – po kvalifikacijos BBC pripažino S. Vettelis.

Nuo paskutinės kvalifikacijos dalies mane skyrė tiek nedaug, todėl labai gaila, bet tokios jau tos lenktynės. Tai erzina, tačiau viskas galėjo baigtis ir atvirkščiai – galėjau patekti aš, o kas nors kitas iškristi“.

L.Hamiltonas: pasirinkome ne tą sparną

„McLaren“ atstovo Lewiso Hamiltono teigimu, prastą jo pasirodymą kvalifikacijoje lėmė grįžimas prie senesnės kartos galinio sparno, kai „pole“ poziciją iškovojęs jo komandos draugas Jensonas Buttonas liko naudoti naują.

„Mano automobilis buvo tikrai neidealiai suderintas, tačiau taip nutiko, nes pasirinkome netinkamą galinį sparną, pirmenybę teikdami naudotam Vengrijoje“, – paaiškino britas.

„Sparnas, kurį naudojome šio ryto treniruotėse, veikė ne itin gerai, todėl nusprendėme grįžti prie senesnio, kas turėjo būti saugesnis sprendimas. Sprendimą priėmėme kartu – manėme, kad senesnis sparnas bus greitesnis kvalifikacijoje, tačiau Jensonas pademonstravo, kad naujas tikrai yra labai geras“.

„Mūsų garažo pusei šį kartą šiek tiek nepasisekė, tačiau lenktynėse bandysime išspausti viską iš to, ką turime.