Kol kas nėra aišku, ką tiksliai ekipa ruošiasi keisti brito automobilyje. Spėjama, kad tai bus turbina ir MGU-H. Tokiu atveju L. Hamiltonui bus skirta 20 starto pozicijų bauda.

„Kiek man yra žinoma, šį savaitgalį man bus skirta bauda, – spaudos konferencijos metu kalbėjo L. Hamiltonas. – Apie baudas už variklio keitimą jau diskutavome anksčiau. Darysiu viską ką galiu, kad sumažinčiau žalą. Tikiuosi, kad net ir gavęs baudą galėsiu toliau tęsti sėkmingą pasirodymą.“

Šešias pergales per paskutines septynerias lenktynes iškovojęs britas teigia negalvojantis apie galimybę šį savaitgalį užlipti ant aukščiausio apdovanojimų pakylos laiptelio.

„Taip, pergalė ir toliau yra mano tikslas. Tačiau iškovoti ją šį savaitgalį bus labai sunku. Atstumas tarp automobilių sumažėjo. Dabar yra tretieji automobilių evoliucijos metai. „Red Bull“ stipriai pagreitėjo. „Ferrari“ pilotai taip pat yra greiti. Šį kartą bus sunkiau pasiekti aukštą rezultatą nei pernai. Tad gavęs baudą stengsiuosi kuo labiau sumažinti patirtą žalą“, – teigė jis.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.