Pagal laikraščio pranešimą, tarp „Sky“ vadovų ir JAV kompanijos „Liberty Global“, priklausančios milijardieriui Johnui C. Malone'ui (yra minimas kaip vienas potencialiausių F-1 akcijų pirkėjų), jau įvyko neformalios dvišalės derybos.

Taip pat yra teigiama, jog prie šio sandorio gali prisidėti ir Kanados verslininkas Lawrence Strollis, savo kapitalą susikovęs iš mados industrijos. Jo sūnus Lance'as dabar sėkmingai lenktyniauja jaunimo serijose ir yra vienas iš „Ferrari“ lenktynių akademijos narių.

„Sky“ suinteresuotumas yra itin aiškus: „Formulė-1“ yra labai svarbi šio palydovinio TV kanalo transliacijų dalis, ypač Didžiojoje Britanijoje, kurioje yra apie 10 mln. abonentų. Labai stiprias pozicijas „Sky“ taip pat užima Vokietijoje ir Italijoje.

Bet kokiu atveju, atsiradus naujiems pretendentams nupirkti F-1 čempionato akcijas, šis faktas kalba apie tai, jog CVC fondas iš tikrųjų ruošiasi parduoti savo akcijas ir „Formulės-1“ savininkų struktūroje bręsta permainos. Tačiau šis sandoris bus neįmanomas be FIA pritarimo, kadangi federacija turi veto teisę panašiems veiksmams, jeigu iškiltų abejonių, jog tai būtų nenaudinga F-1 pasaulio čempionatui.