„Red Bull“ pilotai Maxas Verstappenas ir Danielis Ricciardo praėjusį savaitgalį Silverstoune vykusiose F-1 lenktynėse finišavo pirmame penketuke. Minėtąją „Red Bull“ nuo „Ferrari“ konstruktorių įskaitoje dabar skiria mažiau nei 10 taškų.

S. Vettelio teigimu, „Ferrari“ ir toliau galvoja ne apie „Red Bull“ formą, o apie tai, kaip pasivyti „Mercedes“.

„Mes norime nugalėti. Kol „Red Bull“ yra už mūsų, man nerūpi kas vyksta mums už nugaros. Žinoma, Silverstoune jie puikiai pasirodė, tuo metu mums savaitgalis susiklostė ne itin gerai. Kol kas tai vienintelės lenktynės, kuriose mes nesugebėjome jiems pasipriešinti ir jų nugalėti“, – pasakojo S. Vettelis.

„Esu įsitikinęs, kad po dviejų savaičių situacija vėl bus kitokia. Tačiau tai nėra pasiteisinimas. Mums tai buvo prastas savaitgalis. Turime išsiaiškinti, kodėl pasirodėme prasčiau nei mūsų varžovai ir toliau judėti į priekį. Visi tobulėja. Praėjusį savaitgalį ne kiti žengė didelį žingsnį į priekį, o mes žengėme žingsnį atgal“, – pastebėjo jis.

S. Vettelis įsitikinęs, kad kitose F-1 lenktynėse, kurios bus surengtos Vengrijos trasoje, „Ferrari“ ekipa bus stipresnė:

„Tai bus visiškai kitokia trasa, kitokios sąlygos. Tačiau iki kitų lenktynių turime atlikti daug darbų. Praėjusį savaitgalį mums du kartus sugedo pavarų dėžė. Mes atsitiesėme kvalifikacijoje, tačiau atrodėme silpnai lenktynėse. Turime daug ką išsiaiškinti.“

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.