„R. Kubica šį sezoną buvo labai reikalingas komandai, laukiame jo sugrįžimui kitais metais. Mes norime, kad jis sugrįžtų, mes norime, kad jis būtų pas mus“, - pareiškė E. Boullier. - Tiesa, jo būklė vis dar yra neaiški. Mes turime būti tikri dėl jo lapkričio pradžioje, nes turime atsižvelgti ir į komandos interesus“.

R. Kubicos vadybininkas Daniele Morelli tvirtino, kad lapkričio pradžioje R. Kubicos galimybės sugrįžti jau turėtų būti aiškios.

„Robertas lankstydamas ir tempdamas treniruoja dešinę alkūnę, netrukus jis pradės ir ją sukti“, - „Gazzetta dello Sport“ sakė italas. - Plaštaka gyja – ji valdoma ir tai svarbiausia. Trūksta jėgos, tačiau tai tik laiko klausimas. Dažnai kalbuosi su E. Boullier. Jis gaus atsakymą – teigiamą ar neigiamą – lapkričio pradžioje, kai turėsime aiškesnį vaizdą. Esu nusiteikęs optimistiškai“.

Ranką po avarijos per plauką išsaugojusį R. Kubicą gydantis Riccardo Ceccarelli neseniai pareiškė, kad lenkas kitais metais tikrai galės vairuoti „Formulės-1“ automobilį.