„Tai buvo fantastiškas Marko pasirodymas ir atsisveikinimas su F-1“, – sakė „Red Bull“ ekipos vadovas Ch. Horneris. - Dar prieš užlipant ant pakylos aš jo paklausiau: „ar tikrai nori pasitraukti, nes tavo lenkimas prieš Lewisą išore buvo tikrai įspūdingas?“. Puiku, jog jis baigė karjerą F-1 vis dar būdamas geros formos“.

Ch. Horneris buvo vienas iš tų žmonių, kuris dar 2007 metais pakvietė M. Webberį prisijungti prie „Red Bull“.

„Septyneri kartu su Marku praleisti metai buvo neįtikėtina kelionė tiek jam, tiek komandai. Jis čia užaugo. Buvo tikrai malonu stebėti jo sėkmę lenktynių trasose. Prie iškovotų keturių čempionų titulų jis stipriai prisidėjo. Adrianas Newey ir kiti vyrukai mėgavosi darbu su juo. Jo greitis ir tempas buvo tikrai įspūdingi.

Jam nepasisekė, jog jo komandos draugu tapo Sebastianas Vettelis. Tačiau įvertinus tai, kaip jis baigė savo karjerą F-1, tik parodė, jog jis vis dar geros formos. Tad nenuostabu, jog Markui pavyko atsisveikinti savam stiliuje“.

Ch. Horneris taip pat pridūrė, jog nemalonios situacijos bei ne patys geriausi santykiai su S. Vetteliu motyvavo M. Webberį siekti gerų rezultatų.

Žmonės neįvertina tai, koks iš tikrųjų geras yra Sebastianas. Markas taip pat yra puikus pilotas. Jis sugebėjo rasti savyje motyvacijos net ir tokiose situacijose, kurios galbūt nebuvo pačios maloniausios komandai. Tačiau jam tai suveikė. Jis tuo puikiai pasinaudojo ir iš savęs išspaudė viską kas geriausia“.