N. Rosbergas vis dėlto startavo lenktynėse iš techninio aptarnavimo zonos, tačiau nebaigė jų dėl technikos gedimo.

„Tiesiog neveikė vairas, tad neveikė ir visas bolidas“, – pasakojo antrą kartą šiemet lenktynių nebaigęs N. Rosbergas.

„Turime išsiaiškinti kas nutiko, kadangi tai patikimumo problema. Su ja šiemet susidūrėme kelis kartus ir tai yra silpniausia mūsų vieta. Turime išspręsti tokias problemas ir pasistengti, kad automobilis būtų 100 proc. patikimas. Nėra prasmės šūkauti. Tai patikimumo problema ir mes su ja susidūrėme vėl. Per dažnai nuo to kenčiame.“

„Buvo sunku nuo pat pradžių. Viskas prasidėjo nuo to, jog nepavyko įprastai pajudėti iš starto vietos. Nieko gero. Tikėjausi, kad komandai pavyks išspręsti problemą ne tada kai atlikau sustojimą, bet anksčiau, kai vairas tai įsijungdavo, tai išsijungdavo. Tam tikrais momentais jis veikė, tam tikrais momentais ne, tad šiokia tokia viltis vis dėlto buvo“, - sakė N. Rosbergas.

Kitas „Mercedes“ pilotas Lewisas Hamiltonas triumfavo Singapūre vykusiose F-1 lenktynėse ir įsiveržė į pirmą vietą lenktynininkų įskaitoje. Britas prieš finišo nepasiekusį komandos draugą N. Rosbergą dabar pirmauja 3 taškais.

S. Vettelis: saugos automobilis pasirodė pačiu netinkamiausiu metu padangoms

Praėjusį sezoną net 13 pergalių iškovojęs Sebastianas Vettelis Singapūre užėmė antrą vietą ir pasiekė kol kas geriausią 2014 metų rezultatą.

Po lenktynių vokietis teigė, kad mėgavosi Marina Bay trasa, nors lenktynės buvo sunkios.

„Tai trasa, kuria aš mėgavausi. Atmosfera buvo puiki, tačiau buvo sunku. Turėjau puikų startą, aplenkia Danielį, paskui lenktynės buvo gana ramios“, – mintimis dalijosi „Red Bull“ komandos pilotas.

„Vis dėlto saugos automobilis pasirodė trasoje pačiu netinkamiausiu metu padangoms“, – pridūrė S. Vettelis.

Varžybų pabaigoje S. Vettelis turėjo nedaryti klaidų, nes jam iš paskos važiavo Danielis Ricciardo ir Fernando Alonso.

Bendroje įskaitoje S. Vettelis pakilo į penktą vietą, po 14 etapų surinkęs 124 taškus.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.