Čempionu šiemet tapusiam Nico Rorbergui netikėtai paskelbus, kad jis traukiasi iš „Formulės-1“, minėta „Mercedes“ atsidūrė ne itin malonioje situacijoje, kadangi visi geriausi pilotai jau turi sutartis kitų metų sezonui.

T. Wolffo teigimu, „Mercedes“ privalo apsvarstyti F. Alonso kandidatūrą nepaisant to, jog pastarasis turi dar metus galiojantį kontraktą su „McLaren“.

„Privalome apsvarstyti Alonso kandidatūrą. Jį, kaip pilotą, aš labai gerbiu. Fernando yra talentingas, greitas ir patyręs. Viskas viename“, – sakė T. Wolffas. - Šiuo metu jis turi galiojančią sutartį su „McLaren“. Tuo tarpu mes privalome apsvarstyti visus galimus variantus.“

T. Wolffo teigimu, „Mercedes“ neketina keisti savo filosofijos, tad kitais metais abu pilotai, nesvarbu kas taps antru, varžysis vienodomis sąlygomis.

„Abiems pilotams bus skirtas vienodas statusas ir sukurtos vienodos sąlygos pasiekti pačius geriausius rezultatus. Mes negalime kitaip pasielgti prieš aistruolius. Negalima iš anksto nustatyti pilotų išsidėstymą rikiuotė.“

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.