M. Ellisas pastarojoje komandoje yra automobilio dinamikos vadovas, tuo metu G. Woodas yra vyriausiasis simuliacijos inžinierius.

Tai pirmi specialistai, kuriuos pavyko persivilioti naujiesiems „Mercedes“ ekipos vadovams Toto Wolffui ir Paddy Lowe'ui.

Priminsime, jog šių metų sezonui dar nepasibaigus paaiškėjo, kad „Red Bull“ komandą 2014 metų pabaigoje paliks ir į „McLaren“ ekipą pereis aerodinamikos specialistas Peteris Prodromou.

Bandymai Bahreine „Mercedes“ ekipai baigėsi padangos sprogimu

Tris dienas Bahreine vykę „Pirelli“ padangų bandymai „Mercedes“ ekipai baigėsi anksčiau nei planuota, kai važiuojant 320 km/val. greičiu sprogo ant Nico Rosbergo automobilio sumontuota padanga.

Kaip praneša britų „Autosport“, sportininkas po incidento nieko nekliudė, tačiau sprogusi padanga vis dėl to apgadino techniką. Atsižvelgusi į situaciją, komanda nusprendė bandymų Bahreine nebetęsti.

„Bahreino trasos tiesiojoje apsisukau važiuodamas 320 km/val. greičiu, nes sprogo padanga. Dėl to teko paieškoti tualetinio popieriaus...“, – savo „Twitter“ sraute rašė N. Rosbergas.

Susisiekus su „Pirelli“ atstovu pastarasis pareiškė, jog padangų sprogimų bandymų metu pasitaiko.

„Bandymai Bahreine yra privatūs, tad didžioji dalis surinktos informacijos yra konfidenciali“, – sakė „Pirelli“ atstovas. - Incidentų pasitaiko. Būtent tam ir yra reikalingi bandymai“.