Tiesa, abu apgailestavo, kad techninės problemos sutrukdė Nico Rosbergui kovoti dėl titulo iki pat paskutinio lenktynių rato.

„Dabar visi britai turėtų būti patenkinti. Tai buvo fantastiškas Lewiso pasirodymas. Geriausias vyrukas nugalėjo. Ačiū už tai Lewisui. Nico taip pat puikiai važiavo. Labai gaila dėl to, kas jam nutiko“, – sakė vienas iš komandos akcininkų N. Lauda.

„Manau, kad princas Harry‘is liko patenkintas rezultatu. Visa karališkoji šeima jį palaikė. Labai džiaugiuosi už Lewisą. Mes jam davėme gerą automobilį. Jis padėjo išpildyti mano duotą pažadą, jog vieną dieną padarysiu jį čempionu.“

Tiek L. Hamiltono, tiek N. Rosbergo pasirodymu paskutinėse sezono lenktynėse liko patenkintas ir vienas iš komandos vadovų T. Wolffas.

„Rosbergui startas nebuvo sėkmingas, tačiau šiandien jis pademonstravo, kad yra puikus sportininkas. Jis turės daug naujų sirgalių. Mes turime čempioną, kuris nusipelnė būti pasaulio čempionu. Nico šiemet turbūt turėjo stipriausią komandos draugą per visą savo karjerą šiose varžybose. Šiemet jis pranoko Lewisą kvalifikaciniuose važiavimuose. Tikimės, kad ši dvikova tęsis ir kitais metais“, – kalbėjo T. Wolffas.

Jis pareiškė, kad „Mercedes“ darys viską, jog pratęstų sutartį su L. Hamiltonu, kuri baigs galioti kitų metų gale: „Norėtume išlaikyti Lewisą savo gretose ilgam laiko tarpui. Šioje komandoje jis puikiai dera. Kai jis pabus po ilgos nakties, mes pasikalbėsime apie naują sutartį.“

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.