Manoma, kad gamintojas iš Japonijos gali pasinaudoti tuo, jog bus panaikinta variklių tobulinimo taškų sistema ir stipriai atnaujinti savo jėgainę.

„McLaren“ lenktynių direktorius Ericas Boullier nenoriai kalba apie komandos ir „Honda“ planus kitiems metams, tačiau neslepia, kad tikisi 2017 m. stipriai priartėti prie „Mercedes“.

„Norėčiau, kad tai įvyktų. Manau, jog mums pavyks priartėti. Nežinau, ar mums pavyks jiems prilygti, tačiau kitais metais būsime labai arti“, – kalbėjo E. Boullier.

Kalbėdamas apie „Honda“ problemas prancūzas teigė, kad gamintojas iš Japonijos iki šiol turėjo nueiti kiek kitokį kelią nei jo konkurentai:

„Mes norime nugalėti. Tiek aš, tiek Ronas esame konkurencingi žmonės. 10 vieta mūsų netenkina. Tačiau dabar turime pažvelgti į tai, ką darome, kam ruošiamės, ką kuriame. „Mercedes“ prireikė ketverių metų varikliui sukurti. Iki tol niekas nežinojo, ką jie daro. Jie atvyko į lenktynes ir puikiai atliko savo darbą.

Mums tai yra treti metai. Dvejus metus žmonės mus akylai stebi ir klausinėja, ką mes darome. Mes darome tą patį, judame ta pačia kryptimi. Tiesiog mums reikia daugiau laiko.“

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.