45 metų Corinna Schumacher parsivežti vyrą namo nusprendė po to, kai gydytojai pareiškė, jog mažai tikėtina, kad M. Schumacheris kada nors pabus iš dirbtinai sukeltos komos, rašo svetainė ibtimes.co.uk.

Palata bus įrengta jų 30 mln. eurų vertės namuose prie Ženevos ežero Šveicarijoje.

Schumacherių šeimos draugas sakė: „Stebuklų, žinoma, pasitaiko, ir jis, kaip turtingas vyras, gaus pačią geriausią priežiūrą, kurią galima nusipirkti už pinigus“.

„Tačiau net visais pasaulio pinigais neįmanoma pataisyti to, kas jam nutiko. Šeima ruošiasi būsimam nuolatiniam imobilumui“, - pridūrė jis.

Kiekvieną dieną M. Schumacherio šeimai tenka įveikti 240 km kelionę pirmyn ir atgal, kad aplankytų Grenoblio universitetinėje ligoninėje Prancūzijoje gulintį lenktynininką.

Sutuoktiniai yra kartu jau 23 metus ir M. Schumacheris kadaise apie savo žmoną sakė: „Nelengva rasti partnerę, kuri besąlygiškai prisitaikytų prie mano gyvenimo ritmo“.

M. Schumacheris komos yra ištiktas nuo gruodžio mėnesio, kai slidinėdamas su savo sūnumi ir vienu bičiuliu Meribelio kurorte patyrė sunkią galvos traumą.

Vokietis yra vienas geriausių visų laikų lenktyninkų, pelnęs septynis „Formulės 1“ čempiono titulus, įskaitant penkis, kuriuos nuo 2000-ųjų pelnė penkerius metus iš eilės, atstovaudamas „Ferrari“ komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (286)