Vietas antroje startinėje eilėje pasidalino „Red Bull“ ekipos lenktynininkai – Danielis Ricciardo ir Maxas Verstappenas.

L. Hamiltonas pirmame trasos sektoriuje buvo 0,3 sek. greitesnis už N. Rosbergą. Tuo tarpu pastarasis paskutinėje kvalifikacijos dalyje du kartus per plačiai išvažiavo pirmame posūkyje. Bet tai nesutrukdė vokiečiui trumpam pakilti į pirmąją vietą. Tačiau „pole“ iškovojo L. Hamiltonas, komandos draugą aplenkęs pačioje kvalifikacijos pabaigoje.

Trečią startinę poziciją iškovojo D. Ricciardo, o jo komandos draugas M. Verstappenas liko ketvirtas. Olandas, kaip ir abu „Mercedes“ pilotai, rytojaus F-1 lenktynes Ostine pradės su minkštos sudėties „Pirelli“ padangomis.

„Mercedes“ ir „Red Bull“ pilotams šį kartą greičiu neprilygę „Ferrari“ lenktynininkai Kimi Raikkonenas ir Sebastianas Vettelis turėjo pasitenkinti penkta ir šešta pozicijomis.

Į greičiausiųjų dešimtuką taip pat pateko Nico Hulkenbergas, Valtteri Bottas, Felipe Massa ir Carlosas Sainzas. N. Hulkenbergas buvo vienas iš nedaugelio pilotų, kuriam kvalifikacijoje pavyko vieną ratą įveikti greičiau nei per 1 min. ir 37 sek.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.