Didžiosios Britanijos laikraščiai skelbia, kad komanda gali imtis labai rimtų sankcijų prieš Lewisą, tarp kurių – nušalinti jį kelerioms lenktynėms ar net pirma laiko nutraukti kontraktą.

Daily Mail“ rašo: „Lewisas Hamiltonas rizikuoja tuo, kad jo 30 mln. svarų sterlingų kontraktas gali būti nutrauktas po to, kai jis ne viena kartą atsisakė vykdyti komandos prašymus Abu Dabyje“.

„Mercedes“ gali nušalinti L. Hamiltoną po daugybės kartų atsisakymo vykdyti komandos įsakymus ir keistų bandymų iš N. Rosbergo atimti pasaulio čempiono titulą. Maža to, kad šie jo veiksmai nepasiekė tikslo, bet ir dar rimtai apsunkino jo santykius su darbdaviais – „Mercedes“ vadovybė visa tai pavadino anarchija“, – teigė „The Telegraph“.


Gegužės mėnesį atsakydamas į eilinį papeikimą iš komandos vadovybės pusės po incidento su N. Rosbergu Barselonoje L. Hamiltonas komandai pasakė, kad „iš jo užteks“, tačiau Abu Dabyje atsisakė komentuoti incidentą, pasakęs, kad visa tai jau seniai praeityje. „Aš jau rengiuosi susitikimui su komandos vadovais“, – pasakė L. Hamiltonas.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.