Monzos trasoje visą savaitgalį dominavęs ir be vargo „pole“ poziciją iškovojęs Lewisas Hamiltonas pačioje lenktynių pradžioje padarė klaidą, kainavusią jam pergalę – startas buvo toks nesėkmingas, kad dar iki pirmojo posūkio britas nusirito net į šeštą poziciją.

Aplenkti konkurentus ir šoktelėti į antrąją jam prireikė 21 rato, bet per šį laiką N. Rosbergas jau turėjo 14 sek. persvarą. Negana to, po sustojimo boksuose Lewisas į trasą sugrįžo už abiejų „Ferrari“ pilotų.

Po pastarųjų sustojimų čempiono titulą ginantis lenktynininkas vėl susigrąžino antrą vietą, bet pavyti N. Rosbergo nebeturėjo jokių šansų.

Šalia abiejų „Mercedes“ pilotų ant podiumo, vietinių sirgalių džiaugsmui, dar žengė ir „Ferrari“ komandos atstovas Sebastianas Vettelis.

25 taškus į savo kraitį įsidėjęs N. Rosbergas nuo vis dar pirmaujančio L. Hamiltono dabar jau atsilieka tik 2 taškais. Iki sezono pabaigos liko dar septyni etapai.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)