B. Ecclestone'as įsitikinęs: nesvarbu, kas taps antruoju „Mercedes“ pilotu, naujasis ekipos narys veikiausiai nesugebės pasipriešinti L. Hamiltonui.

„Manau, kad neatsirastų tokių, kurie norėtų pirkti bilietus į lenktynes ar žiūrėti transliacijas per TV ir matyti kaip po starto Lewisas be didesnio vargo pabėga toli nuo varžovų“, – kalbėjo B. Ecclestone'as.

„Nuo to būtų blogiau visiems, įskaitant ir patį Lewisą. Manau, kad jis norėtų nugalėti sąžiningai ir sulaukti rimtesnės konkurencijos iš varžovų pusės.

„Tikiuosi, kad klystu. Norėčiau tikėti, kad pilotas, kuris pilotuos kitą „Mercedes“ automobilį, sugebės jį įveikti ar bent privers kaip reikiant paplušėti. Bet mano asmenine nuomone, taip nebus.“

B. Ecclestone'as mano, kad tik Maxas Verstappenas su tokiu pačiu automobiliu sugebėtų rimčiau pasipriešinti L. Hamiltonui:

„M. Verstappenas šiemet pasirodė tiesiog super. Galbūt Maxas, pilotuodamas „Mercedes“, sugebėtų pasipriešinti Lewisui ir priverstų jį kaip reikiant paplušėti. Bet dabar problema yra labai paprasta. „Mercedes“ komanda, jos variklis – viskas yra tobula. Ir jie turi geriausią pilotą pasaulyje.“

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.