N. Rosbergas bandė gintis ir atsitrenkė į L. Hamiltoną. Vokietis nulaužė savo bolido priekinį sparną ir finišavo tik ketvirtas.

Tuo pasinaudojo kovoję Maxas Verstappenas („Red Bull“) ir Kimi Raikkonenas („Ferrari“), spėję aplenkti greitį sumažinusį N. Rosbergą.

Tai buvo trečioji L. Hamiltono pergalė šį sezoną bei jau 46-oji karjeroje.

Penktąją vietą „Red Bull“ trasoje vykusiose lenktynėse užėmė Danielis Ricciardo, vairuojantis „Red Bull“ bolidą.

Šeštąją poziciją iškovojo Jensonas Buttonas iš „McLaren“, septintąją – Romainas Grosjeanas („Haas“), o aštuntąją – Carlosas Sainzas („Toro Rosso“).

Devintas liko „Williams“ komandos pilotas Valtteri Bottas.

Tuo metu istorinį bei pirmąjį tašką karjeroje iškovojo „Manor“ ekipos sportininkas Pascalis Wehrleinas. Tai tik trečiasis šios komandos taškas per jos gyvavimo istoriją.

Lenktynininkų įskaitoje ir toliau pirmauja N. Rosbergas (153 tšk.), bet jo persvara prieš L. Hamiltoną (142) sumažėjo jau iki 11 taškų. Trečią ir ketvirtą vietas dalijasi abu „Ferrari“ pilotai S. Vettelis ir K. Raikkonenas, savo sąskaitose turintys po 96 taškus, o penktas rikiuojasi D. Ricciardo (88).

Tuo metu konstruktorių įskaitoje „Marcedes“ komandos atotrūkis auga kaip ant mielių – jo dabar turi jau 295 taškus. Antra žengia „Ferrari“ (192), trečia – „Red Bull“ ekipa (168).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)