Į laikų lentelės viršūnę buvo pakilęs ir daugiausiai ratų įveikęs „Mercedes“ atstovas Lewisas Hamiltonas. Tačiau važiavimams artėjant prie pabaigos, į pirmą vietą šoktelėjo F-1 naujokas K. Magnussenas.
Toliau gana gerą formą demonstruoja „Williams“ ekipa. Jos atstovas Felipe Massa užfiksavo antrą rezultatą.

Su „Ferrari“ komanda pradėjęs dirbti Fernandas Alonso savo geriausią, penktą, rezultatą užfiksavo važiuodamas su vidutinio kietumo padangomis. Ispanui nepavyko išvengti problemų. Po to kai sportininkas sustojo trasoje, buvo trumpam sustabdyti važiavimai.

Gedimų neišvengė ir kiti pilotai: Danielis Ricciardo, Nico Hulkenbergas ir Jeanas-Ericas Vergne. Važiavimai dar kartą buvo sustabdyti po to, kai septintame trasos posūkyje avariją patyrė „Sauber“ pilotas Adrianas Sutilas.

Toliau technikos patikimumu gali džiaugtis „Mercedes“ pilotuojantys sportininkai. L. Hamiltonas nuvažiavo 62 ratus. Tuo tarpu „McLaren“ pilotų duetas kartu sudėjus įveikė 92 ratus.

Problemos toliau neapleidžia „Renault“ jėgaines naudojančių komandų. D. Ricciardo su naujuoju „Red Bull“ automobiliu įveikė vos tris ratus. Po eilinio gedimo komanda nusprendė trasoje daugiau nepasirodyti.

Rezultatai (vieta, pilotas, komanda, laikas/atsilikimas, ratai):

1. Kevinas Magnussenas (McLaren-Mercedes) - 1:23.276 - (52 ratai)
2. Felipe Massa (Williams-Mercedes) - 1:23.700/atsiliko +0.424 sek. (47)
3. Lewisas Hamiltonas (Mercedes) - 1:23.952/+0.676 (62)
4. Jensonas Buttonas (McLaren-Mercedes) - 1:25.030/+1.754 (40)
5. Fernando Alonso (Ferrari) - 1:25.495/+2.219 (58)
6. Nico Hulkenbergas (Force India-Mercedes) - 1:26.096/+2.820 (17)
7. Jeanas-Ericas Vergne (Toro Rosso-Renault) - 1:29.915/+6.639 (30)
8. Adrianas Sutilas (Sauber-Ferrari) - 1:30.161/+6.885 (34)
9. Robinas Frijnsas (Caterham-Renault) - - (10)
10. Danielis Ricciardo (Red Bull-Renault) - - (3)
11. Maxas Chiltonas (Marussia-Ferrari) - - 5

K. Magnussenas: važiuosime dar greičiau

„McLaren“ pilotas K. Magnussenas įsitikinęs, kad tiek jis, tiek jo komandos draugas Jensonas Buttonas F-1 bandymams įsibėgėjus važiuos vis greičiau ir greičiau.

Jaunasis danas, šiemet debiutuosiantis „Formulėje-1“, nesureikšmino šios dienos rezultatų ir teigė, jog komanda turi kur patobulėti.

„Per daug nekreipiu dėmesio į laikus – tai žiemos bandymai, niekas iš tikrųjų nežino ką daro kitos komandos“, – pasakojo „McLaren“ pilotas K. Magnussenas. - Spaudžiau, bet nevažiavau ant ribos. Mes važiuosime dar greičiau. Esu patenkintas atliktu darbu. Ypač džiaugiuosi, jog aš ir Jensonas nuvažiavome nemažai ratų. Automobilio patikimumas yra daug geresnis nei mes tikėjomės.

Tikiuosi, kad tai tęsis ir toliau. Mes tuo tarpu toliau stengsimės geriau susipažinti su automobiliu kad žinotume iš kur galime sulaukti problemų. Gerai yra tai, jog žinome, kuria kryptimi turime judėti ir kur patobulėti“.

K. Magnussenas neslepia, kad vis dar jaudinasi laukdamas debiuto „Formulėje-1“.

„Skrandyje skraidė drugeliai, buvo sunku užmigti. Žinote, aš juk naujokas, tad jaudinuosi. Man tai didžiulė proga. Man ši diena, kaip lenktynininkui, buvo ypatinga. Tačiau nesijaučiu taip, lyg tai būtų pirmoji mano darbo diena. Esu jau anksčiau pilotavęs F-1 automobilį. Su šia komanda dirbau pastaruosius keletą metų. Mėgaujuosi tuo ir jaučiuosi lyg būčiau namuose. Nesijaučiu čia taip, lyg būčiau naujokas“.