„Paskutinių lenktynių pirmame rate turėjau rimtų problemų, praradau daug vietų, todėl starte norėjau išsipirkti“, - spaudos konferencijoje po finišo kalbėjo J. Buttonas. - Po to tiesiog stengiausi neatsilikti nuo Sebo. Jo greitis buvo geras, jis nedarė daug klaidų. Kai išvažiavau iš boksų, padangos veikė gerai ir aš jaučiausi konkurencingas, tačiau vėliau Sebas pajautė ritmą ir aš nieko nebegalėjau padaryti“.

„Startas iš pradžių neatrodė toks geras, tačiau dėl tokio prasto sukibimo pirmame posūkyje sugebėjau aplenkti šiek tiek išslydusį Fernando. Žinojau, kad turiu gerai išvažiuoti iš trečio posūkio. Gerai išvažiavau, įsitaisiau oro maiše už Marko. Jis dengė vidinę posūkio dalį, tačiau aš jau važiavau taip greitai, kad galėjau jį aplenkti išore.

„Tai buvo įdomi lenktynių dalis. Po to aštuonis ratus Markas mane labai labai spaudė. Mes abu stabdydavome labai labai vėlai. Aš išsaugojau poziciją ir po to sugebėjau atsiplėšti. Smagios lenktynės. Esu šiek tiek susierzinęs, kad negalėjau pavyti Sebo. Dar šiek tiek trūko greičio. Belieka tikėtis, kad per kitas dvi lenktynes mes žengsime žingsnį į priekį“.