„Aš su džiaugsmu pranešu apie derybų pabaigą ir savo ateities planus. Aš labai gerai pažįstu šią komandą iš vidaus ir joje jaučiuosi tarsi namuose, todėl visai logiška buvo sudaryti ilgalaikę sutartį. Progresas, kurio pasiekė „Force India“ komanda per dvejus pastaruosius metus, gerai motyvuoja ir leidžia pasitikėti savimi ateityje. Komandoje dirba puikūs žmonės, kurie trokšta labai gerų rezultatų per lenktynes ir nori kiekvienais metais žygiuoti tik į priekį. Aš manau, kad mes turime viską, kad leistų judėti į priekį – aš noriu augti kartu su šia komanda ir rodyti vis geresnius rezultatus“, - sakė N. Hulkenbergas.

„Aš niekada neslėpiau, kad esu didelis Nico talento gerbėjas, todėl labai smagu, kad pratęsėme su juo kontraktą dar keliems sezonams. Jis ketverius metus praleido kartu su „Force India“ ir mes pamatėme, kad per tą laiką jis tapo vienu iš pačių geriausių F-1 pilotų pasaulyje.

N. Hulkenbergas yra labai greitas, turi techninių žinių ir yra subrendęs. O tai jam leis pasiekti labai aukštų rezultatų artimiausiu metu. Mes iš savo pusės padarysime viską, kad suteiktumėme jam tokį bolidą, kuris atitiktų jo meistriškumo lygį“, - kalbėjo komandos vadovas V. Mallya.