A. Antonini: Šiuo momentu ši tema nėra prioritetinė. Mes turime Sebastianui suteikti mašiną, prie kurios vairo jis galėtų laimėti, bet kartu jis pats taip pat turi pasistengti.

„Ferrari“ yra vienintelė komanda, kurioje lenktyniauja du pasaulio čempionai, kurie bendrai yra iškovoję penkis pasaulio čempiono titulus dviems.

Suprantama, mes laukiame, kas sezono eigoje jie darys viską, ką sugeba. Mes tikimės, kad abu mūsų lenktynininkai, kaip ir visa komanda, atiduos visas jėgas.

Dabar būtų ne laikas kalbėti apie kažkokias viltis. Reglamentas pasikeitė, bolidai bus visai kitokie. Mes žinome savo galimybes, žinome, kokią mašiną mes konstruojame.

Komanda daug ir įtemptai dirba, gauti rezultatai pateisina mūsų lūkesčius. Bet pirmiau reikia sulaukti pirmųjų bandymų Barselonoje, kad būtų galima sulyginti mūsų sportinę formą su varžovais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją