„Nusprendėme prisijungti prie „Ferrari“ ekipos ir važiuoti nuo penktadienio iki pirmadienį, o ne nuo ketvirtadienio iki sekmadienio. Mes tiesiog viską pastūmėme viena diena“, – patvirtino „Red Bull“ komandos vadovas Christianas Horneris.

„Tai tiesiog atrodo priimtiniau logistine prasme. Tai leidžiama bandymų sutartyje bei bandymų taisyklėse. Turime tik bendrą laiko apribojimą“, – pažymėjo britas.

Be to, uždarą darbo dieną, panašu, gaus ir antradienį su struktūrinėmis automobilio problemomis susidūrusi bei tolesnį darbą antroje bandymų sesijoje nutraukusi „Lotus“ komanda. „Autosport“ teigimu, ši ekipa greičiausiai papildomas uždaras treniruotes Barselonoje surengs jau artimiausią pirmadienį, vasario 27 d.

„Mes priėmėme savo sprendimą. „Lotus“ komanda, tuo tarpu, turi kitų sumetimų ir taip elgiasi dėl visiškai kitokių priežasčių“, – taip šios komandos padėtį įvertino Ch. Horneris.

Britų „Autosport“ teigimu, papildomą „Lotus“ bandymų dieną (ekipa dirbs ir kovo 1–4 d.) dar turi patvirtinti absoliučiai visos jos varžovės.