Ypač skaudu 27-ą gimtadienį švenčiančiam M. Reusui, kuris dėl traumos 2014-ais turėjo praleisti ir pasaulio čempionatą Brazilijoje. Ten vokiečiai iškovojo aukso medalius.

„Jam kilo rimtų sveikatos problemų ir jis šiuo metu gali bėgti tik tiesiai. Medikų komanda negalėjo pateikti aiškių prognozių apie Marco. Jis turi rimtų rūpesčių dėl traumos ir medikai yra skeptiškai nusiteikę dėl jo galimybių per artimiausias savaites ir per tokį varginantį turnyrą. Tai – skausmingas sprendimas ir ypač skaudus pačiam Marco“, - padėtį komentavo treneris J. Loewas.

Marco Reusas

Rinktinėje nežais ir perspektyvais laikomi Julianas Brandtas, Karimas Bellarabi ir Sebastianas Rudy.

Vokietijos rinktinės sudėtis:

Vartininkai: Manuel Neuer (Miuncheno „Bayern“), Marc-Andre ter Stegen („Barcelona“, Ispanija) ir Bernd Leno (Leverkūzeno „Bayer“).

Gynėjai: Jerome Boateng („Bayern“), Emre Can („Liverpool“, Anglija), Jonas Hector („Koeln“), Benedikt Hoewedes (Gelzenkircheno „Schalke“), Mats Hummels (Dortmundo „Borussia“), Shkodran Mustafi („Valencia“, Ispanija) ir Antonio Rudiger („AS Roma“, Italija).

Saugai: Julian Draxler („Wolfsburg“), Sami Khedira (Turino „Juventus“), Joshua Kimmich („Bayern“), Toni Kroos (Madrido „Real“, Ispanija), Thomas Mueller („Bayern“), Mesut Ozil (Londono „Arsenal“, Anglija), Lukas Podolski (Stambulo „Galatasaray“, Turkija), Leroy Sane („Schalke“), Andre Schuerrle („Wolfsburg“), Bastian Schweinsteiger („Manchester United“) ir Julian Weigl („Borussia“ D.).

Puolėjai: Mario Gomez (Stambulo „Bešiktaš“) ir Mario Goetze („Bayern“).

Vokiečiai Senojo žemyno pirmenybėse žais C grupėje drauge su Lenkija, Ukraina ir Šiaurės Airija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)