Vienintelio mačo įvarčio autoriumi tapo šiaurės airių gynėjas Garethas McAuley, 75 minutę netyčia nukreipęs kamuolį į savo vartų tinklą po itin aštraus Garetho Bale'o perdavimo iš krašto.

Velso atstovai ketvirtfinalyje susitiks arba su Belgija, arba su Vengrija, kurios savo santykius aiškinsis šeštadienį 22 val.

Rungtynėms teisėjavo 45-eių metų anglas Martinas Atkinsonas.

Pirmąja UEFA Euro 2016 ketvirtfinalio dalyve tapo Lenkijos rinktinė, kuri Sent Etjene po pratęsimo ir 11 metrų baudinių 6:5 (1:1, 5:4) nugalėjo Šveicariją ir pateko tarp aštuonių pajėgiausių Senojo žemyno komandų.

Velso futbolininkai B grupėje 2:1 nugalėjo Slovakiją, 1:2 pralaimėjo Anglijai bei 3:0 sudaužė Rusiją ir grupėje užėmė pirmą vietą.

Tuo metu Šiaurės Airija C grupės varžybose 0:1 nusileido Lenkijai, 2:0 nugalėjo Ukrainą, 0:1 pralaimėjo Vokietijai ir užėmė trečią vietą.

Rungtynės:

Velsas 1 – 0 Šiaurės Airija
75' Gareth McAuley (į savo vartus)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)