26-erių metų Sankt Peterburgo „Zenit“ saugas Arturas Jusupovas ramiai atostogavo viename iš Monako viešbučių ir tikrai neplanavo su šalies nacionaline rinktine dalyvauti Europos futbolo čempionate. Tačiau aplinkybės susiklostė netradiciškai.

Per sekmadienio kontrolines rungtynes tarp Rusijos ir Serbijos traumą patyrė į rinktinę pakviestas
Maskvos „Dinamo“ ekipos saugas Igoris Denisovas, todėl L. Sluckiui teko priimti skubų sprendimą.

Kadangi Rusijos rinktinė Monake buvo apsistojusi tame pačiame viešbutyje kaip ir A. Jusupovas, rusų treneris ilgai nedvejojo. Jis į komandos sudėtį įtraukė būtent šį futbolininką, iki šiol rinktinėje žaidusį vos du sykius.

„Po 14 dienų atostogų aš tikrai nebūsiu pačios geriausios sportinės formos, tačiau pažiūrėsime, kaip viskas klostysis“, – sakė pakvietimo į nacionalinę komandą nustebintas A. Jusupovas.

Futbolininkas su savimi neturėjo nei batelių, nei sportinės aprangos, tačiau viską jam parūpins rinktinės atstovai.

Rusai pirmąsias rungtynes čempionate žais šeštadienį, o jų varžovais bus anglai. Taip pat B grupėje kausis Velso ir Slovakijos rinktinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)