„Tai buvo įtemptos rungtynės prieš geriausią Europos komandą, bet mes žaidėme iš visos širdies. Kai kuriems vyrukams tai buvo debiutas ir mes įrodėme, kad mūsų laukia šviesi ateitis. Kroatija nebijo nieko. Mes dar čia nepasakėme savo paskutinio žodžio“, – po dvikovos portalui „Goal. com“ kalbėjo gynėjas Vedranas Čorluka.

Kroatų treneris Ante Čačičius įvertino kroatų jaunų futbolininkų indėlį į pergalę.

„Labai svarbus mums rezultatas. Įveikėme Europos čempionus, stiprią komandą. Bet juk ir mes patys – galinga rinktinė. Mes galime kovoti su bet kokiu varžovu ir tikėtis pergalės. Aš padariau penkis pakeitimus sudėtyje tam, kad atkrintamoms varžyboms turėčiau „šviežius“ žaidėjus ir galėčiau patikrinti jaunimą. Tuo mūsų pergalė dar vertingesnė. Mes siekėme užimti pirmą vietą grupėje ir savo tikslą įvykdėme“, – vyriausiojo trenerio žodžius cituoja UEFA svetainė.

Ispanijos rinktinės treneris Vincente del Bosque nekritikavo savo žaidėjų už nesėkmę.

„Neginsiu savo futbolininkų už žaidimą, bet, manau, mes kontroliavome rungtynių eigą ir pademonstravome gerą futbolą. Tiesiog, praradome koncentraciją. Man nėra už ką barti žaidėjų. Mes turime laiko žaidimo analizei ir pasirengimui dvikovai su Italija“, - sakė V. del Bosque.

.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)