Lygiosiomis 1:1 pasibaigusių rungtynių rezultatu nusivylusi portugalų žvaigždė liejo apmaudą, šaipydamasis iš islandų pasirinktos žaidimo taktikos ir reakcijų po finalinio švilpuko.

„Pamaniau, kad jie laimėjo čempionatą, kai pradėjo švęsti pabaigoje. Tai buvo neįtikėtina. Jie nesistengė žaisti, o tik gynėsi, gynėsi, gynėsi. Mano manymu, tai parodo mažą islandų mentalitetą, ir dėl to jie šiame turnyre nieko nenuveiks“, – dūrė Madrido „Real“ (Ispanija) klubo puolėjas, tarsi pamiršęs, kaip 2004 metais Graikija, kuri taip pat tik „gynėsi, gynėsi ir gynėsi“, tapo čempione, finale pranokusi šeimininkę Portugaliją su pačiu C. Ronaldo.

Susitaikyti su realybe portugalų kapitonui nepavyko ir vos mačui pasibaigus, kuomet jis atstūmė apsikeisti marškinėliais pasiūliusį varžovų saugą Aroną Gunnarssoną.

Toks ne vieną progą pasižymėti aikštėje iššvaisčiusio C. Ronaldo elgesys ir komentarai supykdė Islandijos rinktinės atstovus.

„Jis tėra sopulingas nevykėlis. Ko jis tikėjosi – kad žaisime prieš jį kaip „Barcelona“? Jis tik kalba vėjams ir griuvinėja aikštėje.

Savaime suprantama, kad mes buvome šios dvikovos autsaideriai, mes ir žaidėme kaip autsaideriai. Ir mums nepasisekė, kad nelaimėjome rungtynių“, – įsitikinęs K. Arnasonas, pasak kurio, Islandijos ekipos strategas Larsas Lagerbackas nebuvo davęs jokių specialių nurodymų neutralizuoti C. Ronaldo.

Į čempionato aštuntfinalį pateks po dvi geriausias šešių grupių komandas ir keturios absoliučiai geriausios trečias vietas užėmusios rinktinės. Pirmenybės Prancūzijoje vyks iki liepos 10 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (261)