Iš viso net 10 kartų į vartus smūgiavęs ir ne vieną itin gerą progą turėjęs C. Ronaldo po mačo tik skėsčiojo rankomis ir ironiškai šypsojosi, o prie jo priėjus varžovų saugui Aronui Gunnarssonui ir paprašius pasikeisti marškinėliais, portugalas atsisakė tai daryti aikštėje.

„Pamaniau, kad jie laimėjo Euro 21016, kai pradėjo švęsti pabaigoje. Tai buvo neįtikėtina“, – ironizavo C. Ronaldo.

„Jie nesistengė žaisti, o tik gynėsi, gynėsi, gynėsi. Mano manymu, tai parodo mažą mentalitetą ir dėl to jie šiame turnyre nieko nenuveiks.

Tai šiek tiek erzino, nes mes iš visų jėgų stengėmės laimėti rungtynes, o islandai nedarė nieko. Jie įmušė vieną įvartį, sukūrė dvi progas per 90 minučių, o daugiau kiekvienas jų žaidėjas buvo atsitraukęs ir vartuose stovėjo autobusas“, – piktinosi Madrido „Real“ klubo žvaigždė.

Tuo metu Islandijos rinktinės treneris Heimiras Hallgrimssonas gyrė savo auklėtinius.

„Viską lėmė komandinis darbas. Tu negali su vienu žaidėju sustabdyti C. Ronaldo. Tai turi būti komandinės pastangos ir laisvų plotų uždarymas. Už C. Ronaldo priežiūrą šiąnakt atsakė daug žaidėjų ir jie atliko tikrai puikų darbą. Vaikinai puikiai padirbėjo“, – džiaugėsi jis.

Į čempionato aštuntfinalį pateks po dvi geriausias šešių grupių komandas ir keturios absoliučiai geriausios trečias vietas užėmusios rinktinės.

Euro 2016 vyks nuo birželio 10 iki liepos 10 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (259)