„Šis mačas buvo lemiamas. Viskas priklausė tik nuo mūsų pačių. Todėl dar prieš susitikimą mes pasakėme vienas kitam, kad eisime žaisti savo malonumui ir dėl nieko nesigailėsime. Galbūt tai buvo geriausios rungtynės mano karjeroje. Mes įrodėme, kad atvykome čia ne dėl statistikos. Mes stengėmės iš visų jėgų ir norėjome laimėti grupės varžybas. Maksimaliai išnaudojome savo galimybes. Dabar lauksime kito varžovo“, – 26-erių metų G. Bale'o, kuris čempionate jau įmušė 3 įvarčius, žodžius cituoja UEFA oficiali svetainė.

Treneris Ch. Colemanas: mes maža tauta, bet šįkart buvome visas kontinentas

Velso rinktinės vyriausiasis treneris Chrisas Colemanas gyrė savo auklėtinius.

„Teko kovoti iki paskutinio turo, o tai įrodo, kokia pajėgi buvo mūsų grupė. Iš jos patekti į kitą etapą yra fantastika. Aš didžiuojuosi savo žaidėjais. Jie drąsiai dirbo su kamuoliu, sukūrė daugybę momentų ir pamiršo pralaimėjimą Anglijai. Šiandien mes mėgavomės žaidimu. Mes geografiniu požiūriu maža tauta, bet šįkart buvome visas kontinentas“, - gražų palyginimą pateikė valų futbolo specialistas.

Chrisas Colemanas

25-erių metų Aaronas Ramsey buvo pripažintas geriausiu rungtynių žaidėju. Londono „Arsenal“ klubui priklausantis futbolininkas 11-ą minutę pelnė pirmą įvartį, o jo perdavimų tikslumas siekė 84 proc.

Tai buvo fantastinis jausmas, kai įmušiau įvartį. Gavau puikų perdavimą, pamačiau, kad vartininkas jau guli ant žolės ir permečiau per jį kamuolį. Mes užėmėme grupėje pirmą vietą ir aplenkėme Angliją! Galime didžiuotis šiuo pasiekimu. Dabar mums visi pripažins kaip futbolo valstybę. O atkrintamose varžybose gali nutikti bet kas“, – teigė A. Ramsey po rungtynių surengtoje oficialioje spaudos konferencijoje.

B grupėje valai su 6 taškais užėmė pirmą vietą, po savęs palikę Angliją (5 tšk.) ir Slovakiją (4 tšk.). Birželio 25 d. Velsas aštuntfinalyje žais su viena trečią vietą A (Albanija), C ar D grupėse užėmusia komanda.

Anglija žais su antra F grupės komanda, o Slovakija, jei jai užteks surinktų taškų, – su C arba D grupės nugalėtoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)