Islandams įvarčius pelnė Jonas Dadi Bodvarssonas (19 min.) ir Elmaras Bjarnasonas (90+4 min.). Tuo metu austrams 60-ąją minutę įmušė Alessandro Schopfas.

Po šios pergalės islandai užėmė antrą D grupės vietą. Pirmąją užėmė Vengrija, o trečiąją – Portugalija.

Islandija aštuntfinalio etape susitiks su Anglijos rinktine.

Islandai pirmame ture sužaidė lygiosiomis 1:1 su portugalais, o antrame – 1:1 su vengrais. Savo ruožtu austrai 0:2 pralaimėjo Vengrijai ir sužaidė taikiai 0:0 su Portugalija.

Kelialapius į UEFA Euro 2016 aštuntfinalį, kuris prasidės šeštadienį, jau užsitikrino Prancūzija, Šveicarija, Velsas, Anglija, Slovakija, Vokietija, Lenkija, Šiaurės Airija, Kroatija, Ispanija, Italija, Vengrija, Portugalija ir Islandija, o iš tolesnės kovos eliminuotos Rumunija, Rusija, Ukraina, Čekija ir Austrija.

Į čempionato aštuntfinalį patenka po dvi pajėgiausias kiekvienos grupės komandas ir keturios absoliučiai geriausios trečias vietas šešiose grupėse užėmusios rinktinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)