„Nejaučiau jokio streso. Šlapios oro sąlygos yra vienos mano mėgstamiausių, todėl jas pilnai ir išnaudojau“,– atsakė R. Kupčikas paklaustas kokia jo greičio paslaptis lietingą savaitgalį. Antrasis finišavo artimiausias R. Kupčiko konkurentas bendroje įskaitoje Jefferis Kriugeris iš Pietų Afrikos Respublikos, atkaklioje kovoje aplenkęs lenką Janą Kisielių.

Iš antros vietos startavusiam „Juta Racing“ komandos lenktynininkui Jonui Gelžiniui sunkiai sekėsi atlaikyti konkurentų atakas. Pasak J. Gelžinio, kuris nesitikėjo tokio smarkaus lietaus, nepavyko nustatyti tinkamo padangų slėgio, ko pasekoje jis finišavo dešimtas. Tautvydui Barščiui lenktynės klostėsi dar prasčiau – po kontakto su konkurentu lūžo jo „Volkswagen Golf GTI“ ratlankis ir lenktynių jis nebaigė.

Čekijoje vykęs etapas buvo priešpaskutinis „Volkswagen Castrol Cup“ čempionato savaitgalis. Bendroje įskaitoje R. Kupčikas dar labiau įsitvirtino pirmoje vietoje su 508 taškais. Jefferis Kriugeris nuo jo atsilieka 72 taškais. Į trečią vietą pakilo lenkas Janas Kisielis (372 taškai), aplenkęs švedą Markusą Fluchą su 368 taškais. J. Gelžinis pakilo į 5 vietą (312 taškų).

Už poros savaičių Lenkijoje, Poznanės trasoje, vyks finalinis lenktynių etapas, kurio metu paaiškės čempionato laimėtojas, taip pat laimėsiantis ir Lenkijos čempiono titulą.

Robertas Kupčikas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)