Dalyvių sąraše puikuojasi net 97 ekipažai. Po kvalifikacinio greičio ruožo starto tvarka keisis tik pirmiesiems 20 lenktynininkų.

Greičiausiųjų dešimtukas turės teisę rinktis jiems patogią startinę poziciją. Lenktynininkai, kvalifikacijoje užėmę 11-20 vietas bus surikiuoti pagal greičio ruože pademonstruotus laikus.

Nuo 21-os vietos kiti ekipažai startuos pagal numatytą starto tvarką. Žiūrovų dėmesį greičio ruožuose kaustys lenktynininkai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Rusijos, Baltarusijos, Suomijos, Kazachstano, Ukrainos ir Lenkijos.

Lenktynes pradės VFTS klasės ekipažai, kurie varžysis istorine rusiška technika. Žiūrovai galės išvysti trasomis skriejančius „Lada“ ir „Moskvich“. Iš karto po šių dalyvių, apšildysiančių žiūrovus ir nuvalysiančių gruntą, startuos pagrindinis lenktynininkų kanalas.

Varžybos akiai patrauklios bus ne tik dėl gausaus dalyvių skaičiaus, bet ir dėl „Truck“ klasės. Paskutiniai trys startuosiantys ekipažai iš Estijos vairuos „GAZ 51“ sunkvežimius. Jų pasirodymą „300 Lakes Rally“ žiūrovai jau galėjo išvysti ankstesniais metais.

Su preliminaria dalyvių starto tvarka susipažinti galite čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)