Visagino mieste vyks antrasis ir trečiasis greičio ruožas, tad gyventojai ir miesto svečiai ralio dalyvius galės išvysti net du kartus. Lenktynės gatvėmis nusidriekusiu 4,02 km ilgio greičio ruožu prasidės 16.55 val.

Dėl „300 Lakes Rally“ varžybų Statybininkų, Draugystės ir Energetikų gatvės bus uždarytos dar vidurnaktį iš ketvirtadienio į penktadienį, o Gulbinio ir Lapušiškių gatvės – prieš ralio startą.

„300 Lakes Rally“ organizatoriai gyventojų prašo nurodytose gatvėse nepalikti automobilių. Varžybų trasoje pastatyti automobiliai bus priverstinai nuvežti. Gatvės po varžybų bus atidarytos 19.15 val.

„300 Lakes rally“ varžybų organizatoriai dėkoja Visagino miesto savivaldybei už suteiktą galimybę dar kartą surengti greičio ruožus miesto gatvėse, tikisi gyventojų supratingumo ir linki įsimintinų akimirkų.

Greičio ruožas Visagino mieste debiutavo 2013-aisiais. Ralio dalyviai startuos miesto gatvėse, po to įvažiuos į stadioną su tramplinu. Žiūrovai galės stebėti sportininkus, lekiančius plačiomis gatvėmis, greitomis atkarpomis, bus įrengtos greičio gesinimo zonos. Greičio ruožo pabaigoje ralio ekipažai pasuks asfaltuotu miško keliuku, vėliau važiuos betono danga. Tai klastinga ir slidi atkarpa, tad žiūrovams rekomenduojama varžybas stebėti tik tam skirtose vietose.

Patogiam varžybų stebėjimui bus įrengta B žiūrovų zona. Už 375 metrų nuo starto stadione įsikūrę žiūrovai galės stebėti didelę trasos atkarpą bei šuolius per trampliną.

Organizatoriai nurodo ir dar keturias įdomias vietas varžybų stebėjimui. Už 640 metrų nuo starto galima stebėti įvažiavimą į „T“ formos sankryžą, į platų asfaltinį kelią. Antroje zonoje, už 1,5 km nuo starto, po ilgos tiesios atkarpos lenktynininkus pasitiks stabdymo zona bei nusukimas į miško kelią. Už 2,54 km nuo starto bus galima išvysti, kaip dalyviai po ilgos greitos atkarpos miške staigiai suks į betoninį kelią. 3,4 km nuo starto numatyta paskutinė zona. Čia dalyvių lauks posūkis į kairę ant kalno, kuriame matomumas – minimalus.

“300 ežerų ralio“ metu bus ribojamas eismas Visagine
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją