Daugiausia piktinosi Aleksandras Makejevas, tapęs neoficialiu rungtynių komentatoriumi. „Jei baudą darai, tai bent ranką sulaužyk“, – piktinosi nereikalinga vieno aukštaūgių pražanga bardu vadinamas dainininkas.

„Teisingai, kam mums tas kamuolys“, – lietuviams dar kartą nesugavus kamuolio šaukė bokalu „ginkluotas“ Aleksandras. „Manot, lengva ten sušį valgyti ir sakę gerti?“ – ne pirmą kartą suklydus lietuviams ironizavo dainininkas.

Tačiau labiausiai visus prajuokino frazė, nuskambėjusi įtemptoms rungtynėms baigiantis: „Dabar laikom kamuolį minutę ir 47 sekundes, o gale dedam iš viršaus.“

SVARAS ATSIVEDĖ VAIKUS

„Biplan“ lyderis varžybas žiūrėjo itin susimąstęs. „Ko jūs čia džiaugiatės, juk nesiseka mums ir čia jau ne kontrolinės varžybos“, – lyg koks orakulas išbarė linksmai nusiteikusius draugus, kurie iki paskutinės minutės tikėjo, kad mūsiškiams vis dėlto pavyks laimėti.

Lietuviško MTV kanalo dvyniai Robertas ir Artūras Mediuškos, kuriuos atlydėjo kolegė Ugnė Skonsmanaitė, į barą atsinešė vėliavų. Visi trys L.T. prisipažino esantys dideli krepšinio sirgaliai.

Vienintelis Gabrielius Liaudanskas-Svaras iš „G&G Sindikato“ pasipuošė tikrais sirgaliaus marškinėliais, pažiūrėti krepšinio jis atsivedė abu savo vaikus.

PRATĘSIMAS – PAS ATLANTĄ

Neliko nepastebėta simpatiškoji Atlanta. „Atlanta, žiūrėk, Jasaitį rodo“, – tokios frazės nuskambėdavo kiekvieną kartą iš arti parodžius Simą Jasaitį, su kuriuo besibučiuojančią atlikėją L.T. fotografas užfiksavo prieš kelis mėnesius Palangoje.

Į rungtynių pabaigą Atlantai irgi neišlaikė nervai. „Eina n.... tie turkai“, – netikėtai garsiai pratrūko atlikėja.

Po rungtynių dalis žiūrėtojų dar liko bare, o vėliau persikėlė pas Atlantą, šiuo metu su drauge gyvenančią Žvėryne.