„Tai buvo mano blogiausios rungtynės. Ypač esu nusivylęs tuo epizodu, kai praleidau antrą įvartį. Aš ten akivaizdžiai suklydau. Pirmo įvarčiu atveju man labai nepasisekė. Tą smūgį buvo labai sudėtinga atremti. Gerai, kad mums pavyko iškovoti pergalę, bet aš asmeniškai jaučiu nuoskaudą“, – vartininko žodžius cituoja „R-Sport“.

Tuo metu Vokietijos rinktinės treneris Joachimas Loewe'as liko labai patenkintas auklėtinių žaidimu.

„Mes puikiai atrodėme pirmoje susitikimo dalyje, mums pavykdavo geri deriniai. Vienintelis dalykas, kuris mūsų netenkino po pirmo kėlinio buvo rezultatas (2:1) švieslentėje. Sukūrus tiek daug progų, mes turėjome pirmauti didesniu skirtumu. daugelis mūsų futbolininkų pirmą kartą žaidė tokio lygio tarptautiniame turnyre. Aš labai patenkintas“, – taip J. Loewe'as rungtynes komentavo FIFA oficialiai svetainei.

Vokietijos rinktinės gynėjas Shkodranas Mustafi mano, kad jo atstovaujamos komandos pergalė buvo pelnyta.

„Manau, kad pirmame kėlinyje privalėjome dar įmušti 1-2 įvarčius. Esu tikras, kad mūsų pergalė prieš australus yra pelnyta.“

Australijos rinktinės treneris Angelos Postecoglou pabrėžė, kad Vokietija kol kas dar yra per kietas riešutėlis jo auklėtiniams.

„Žaidėjų kaltės dėl pralaimėjimo čia nėra. Vokietija mums yra per stipri. Pradžioje mums buvo sunku susikaupti ir mes suteikėme per daug erdvės varžovams. Gal taip išreiškėme savo pagarbą Vokietijai. Antrame kėlinyje susikaupėme, dirbome aikštėje protingiau, o gynyboje žaidėme darniau. Žinoma, kad esame nusivylę, nes juk atvykome čia nepralaimėti. Mes vis dar mokomės. Mums netrūksta drąsos ir charakterio. Vaikinai ėjo į aikštę ir kovojo taip, kaip man ir norėtųsi“, – kalbėjo Azijos čempionų strategas.

Australų saugas Timas Cahillas galvoja, kad galėjo atimti taškus iš vokiečių.

„Praleidome įvarčius svarbiausiais rungtynių momentais. Gal ir galėjome atimti taškų iš Vokietijos. Tuoj po to, kai išlyginome rezultatą, varžovai labai greitai įmušė dar du įvarčius. tačiau du įvarčiai į Vokietijos vartus yra labai geras mūsų pasiekimas. Žinoma, kad galutiniu rezultatu esame nusivylę. Ėjome žaisti nesusikaustę, sukūrėme kelias progas, bet geresnė komanda pelnė tris įvarčius.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)