„Atsilikdami 0:2 brazilai ėmė nervintis, atidavinėjo kamuolius mūsų žaidėjams ir susilpnino savo vidurio liniją. 2006 metais Vokietija taip pat prarado šansą iškopti į finalą, kai pralaimėjo pusfinalyje Italijai. Mes tada taip pat labai nusivylėme. Manau, kad Brazilijai, kuri puikiai organizavo turnyrą ir kurioje gyvena draugiško bei futbolo mylintys žmonės, bus sunku suvirškinti šį pralaimėjimą“ ,- pabrėžė J. Loewas.

Vokiečių treneris paragino savo auklėtinius neužmigti ant laurų.

„Mes esame finale, mūsų laukia dar vienerios rungtynės. Todėl negalima užmigti ant laurų. Visi laimingi, bet komandoje euforijos nėra. Jau per pertrauką buvo aišku, kad mes nugalėsime. Jokio įvykusių rungtynių pervertinimo pas mus nėra“.

Apie rungtynes savo mintimis pasidalino ir rinktinės futbolininkai.

Andre Schurrle:

Esu labai patenkintas, kad man pavyko pelnyti du įvarčius. Antrą įvartį įmušiau kaire koja. Net negaliu tai paaiškinti. Ši pergalė - kažkas nepaprasto. Ją atsiminsiu visą gyvenimą. Brazilai kovojo iš visų jėgų, tačiau to nepakako kovai prieš mūsų komandą. Jie grūmėsi iki rungtynių pabaigos. Tiesiog mes buvome stipresni“.

Peras Mertesackeris:

„Dabar mūsų visos mintys tik apie finalą. Mums privalu galvoti tik apie būsimas rungtynes, jei mes norime pasiekti kažką ypatingą“.

Miroslavas Klose:

„Kol kas nekreipiu dėmesio į tą rekordą. Sunku mąstyti po tokių rungtynių. Prieš susitikimą mes ilgai analizavome varžovų žaidimą ir gerai pradėjo mačą. Mums reikėjo tikslių perdavimų ir Toni Kroosui tai pavyko. Reikia toliau sunkiai dirbti“.

Philippas Lahmas:

„Pasaulio čempionatas - ilgas turnyras. Komanda negali visas septynerias rungtynes sužaisti aukščiausiame lygyje. Mes progresavome turnyro eigoje. Dabar pagrindinis tikslas - pergalė pasaulio čempionate“.

Toni Kroosas:

„Jei man prieš rungtynes kas nors būtų pasakęs, kad mes turnyro šeimininkus nugalėsime 7:1, aš tuo nepatikėčiau. Brazilai susikrimto po praleisto įvarčio. Mes tuo pasinaudojome ir mušėme įvarčius vieną po kito. Mes sužaidėme puikias rungtynes. bet mes dar nesame pasaulio čempionai. Mūsų tikslas - jais tapti. Ar tai geriausias mačas mano karjeroje? Rinktinėje - taip, bet iš viso veikiausiai - ne. Rungtynės buvo ypatingos. Mes įveikėme Braziliją Brazilijoje“.

Thomas Mulleris:

„Mes nesitikėjome tokios pergalės. Tiesą pasakius, dar dabar netikiu tuo, kad nutiko. Tikra beprotybė. Dabar mes turime nedaug laiko tam, kad pasiruoštume finalui“.

Matsas Hummelsas:

„Mes padarėme kažką neįtikėtino. Bet ši užduotis buvo mūsų jėgoms. Mes pasistengsime padaryti viską, kas nuo mūsų priklauso, kad įgyvendintume savo didžiausią svajonę“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)