Jų „Maracana“ stadiono tribūnose bus maždaug 75 tūkstančiai, o antra tiek liks už arenos vartų. Nors ir neturėdami didelių vilčių futbolo mėgėjai „Maracanos“ prieigose desperatiškai ieškojo, iš ko įsigyti bilietų, o policininkai į šoną už parankių vedė tuos, kurie prasmukti bandė su padirbtais arba senais bilietais.

Laimingieji, turėsiantys galimybę savomis akimis išvysti Lionelį Messi, Thomasą Mullerį ir kompaniją, atsipalaidavę visomis kalbomis tarpusavyje derėjosi dėl būsimo rezultato, o aktyviausiai čia, žinoma, reiškėsi vokiečiai ir argentiniečiai.

„Laimėsime 3:0, 5:0 arba 7:1“, – DELFI paklaustos, nusikvatojo Vokietijos rinktinės gerbėjos.

„Mums visai užteks ir pergalės 1:0. Labai jos noriu, nes L. Messi to nusipelnė. Jis net geresnis už Diego Maradoną, nes yra ramus ir išlaikytas vaikinas“, – kuklesnis buvo Argentinos sirgalius.

Na, o DELFI sutiktas vienišas futbolo gerbėjas iš Rusijos finalą stebės be įtampos.

„Aš sirgsiu tik už gražų futbolą. Mūsiškiai jo neparodė, sužaidė labai blogai, todėl reikia žiūrėti kitų pasirodymą“, – skėstelėjo rankomis pagyvenęs vyriškis.

FIFA prognozuoja, jog finale abi jo dalyves palaikys po 13 tūkst. gerbėjų. Finalo akistata tarp Vokietijos ir Argentinos prasidės 22 val. Lietuvos laiku, prieš tai publiką uždarymo ceremonijos metu apšildys Shakira, Wyclefas Jeanas, Carlosas Santana ir kiti atlikėjai.

Pasaulio futbolo čempionato finalas „Maracana“ stadione vyks antrą kartą. 1950 metais lemiamą mačą tarp Brazilijos ir Urugvajaus netikėtai laimėjo svečiai rezultatu 2:1. Šias rungtynes stebėjo rekordinis sirgalių skaičius – kone 200 tūkst. Tačiau rekonstravus stadioną jo tribūnose dabar telpa iki 78 tūkst. žiūrovų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)