Čempionatas baigėsi puolėjui Mario Gomezui, turnyro metu nukonkuravusiam Mario Gotze. Vienintelį vokiečių įvartį ketvirtfinalyje atnešusią kombinaciją pradėjęs 30-metis futbolininkas buvo pakeistas 72 min. dėl pakinklės sausgyslės traumos.

Pirmadienį patvirtinta, kad pusfinalį praleisti turės ir atraminis saugas Sami Khedira. 29-erių žaidėjas iš aikštės turėjo pasitraukti dar 16 min. Tiesa, J. Lowas viliasi, kad S. Khedira spės atsigauti iki finalo, jei tik vokiečiai ketvirtadienį peržengs varžybų šeimininkės Prancūzijos barjerą.

Negana to, sveikata skundžiasi ir S. Khedirą šeštadienį pakeitęs Bastianas Schweinsteigeris. 31-erių komandos kapitoną kamuoja kelio skausmai, jo galimybės žaisti pusfinalyje – miglotos.

„Praeityje esu padaręs klaidų, kuomet leisdavau žaisti futbolininkams, kurie nebuvo 100 proc. sveiki. Bet tikiuosi, kad Bastianas atsigaus laiku“, – sakė J. Lowas.

Primename, kad Vokietija ir Italija pagrindinį rungtynių laiką ir pratęsimą užbaigė rezultatu 1:1. Baudinių seriją, kurioje buvo atlikta net 18 smūgių, 6:5 laimėjo dabartiniai pasaulio čempionai. Identiško ilgio serija per visą Europos čempionatų istoriją vyko tik kartą: 1980 metais dvikovoje dėl bronzos Čekoslovakija nugalėjo tą pačią Italiją 9:8 (1:1).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)