Per kiek laiko reikia persivaryti kamuolį į priešininkų aikštės pusę?, Kelintais metais „Žalgiris“ tapo Eurolygos čempionu?, Kada paskutinį kartą Europos pirmenybėse Lietuvos rinktinė buvo iškovojusi medalius? Kas yra rinktinės įžaidėjai? - tokie ir panašūs klausimai buvo užduoti žavioms „Leader dance“ šokėjoms.

Ką jos atsakė sužinokite specialiame DELFI vaizdo reportaže.

Per kančias – į žvaigždes

Apie Europos krepšinio čempionato etapą Latvijoje DELFI pasakoja šokėjų grupės vadovė Bronė Švitrienė.

„Iš viso man tai yra septintas Europos krepšinio čempionatas ir dar dalyvavome dviejuose pasaulio krepšinio čempionatuose. Patirties turime labai daug ir stengiamės, kad būtų dar geriau su kiekvienu čempionatu“, - sakė B. Švitrienė.

Paklausta, ar nėra sunku dirbti su merginomis, moteris teigė, kad kai kur būna sunku: „Bet yra posakis, kad per kančias į žvaigždes. Nebūna viskas, kaip sviestu patepta, bet mes stengiamės ir savo pasiekiame.“

Šokėjų vadovė prisiminė incidentą čempionato metu: „Truputėli turėjome incidentą senamiestyje, mūsų automobiliui nuleido padangą, buvo stresiuko. O viskas kitas yra tvarkoje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)