FIFA Konfederacijų taurės antro turo A grupės rungtynėse Maskvoje rusai 0:1 pralaimėjo portugalams, o vienintelį įvartį 8 min. pelnė Cristiano Ronaldo. Po pertraukos Rusijos rinktinė buvo kur kas aktyvesnė ir surengė keletą pavojingų atakų, tačiau portuglaų gynybos galutinai taip ir nepralaužė.

Po susitikimo paklaustas, ar Rusijos rinktinė „turėjo planą B“, S. Čerčesovas pyktelėjo.

„Turėjo, ar jūs nematėte?“, – žurnalisto atgal perklausė 53-ejų specialistas.

Žurnalistui atsakius, kad matė, S. Čerčesovas nenurimo.

„Tai kodėl klausiate, jeigu matėte?“, – toliau piktinosi jis.

„Kartais žaidimas vyksta ne taip, kaip norime. Antrajame kėlinyje žaidėme geriau, tačiau pirmajame bandydami sugrįžti iš gynybos keletą kartų praradome kamuolį, o portugalai tuo pasinaudoję surengė pavojingas atakas“, – kiek aprimęs tęsė S. Čerčesovas.

„Gerai, kai viskas dar priklauso nuo mūsų pačių. Puikiai žinome, ką turėsime daryti šeštadienio rungtynėse su Meksika. Ramiai išanalizuosime savo klaidas. Kol kas jokių traumų neturime, tačiau skausmai išryškėja per keletą dienų. Gali būti ir pakeitimų“, – apie laukiančias paskutines grupės rungtynes kalbėjo jis.

Tuo metu portugalų treneris Fernando Santosas buvo patenkintas mačo baigtimi.

„Gerai sužaidėme, jeigu neskaičiuosime tų epizodų, kai leidome Rusijai surengti keletą pavojingų atakų. Tai nutiko abiejų kėlinių pabaigose. Rusai po pertraukos į aikštę metė aukštus ir galingus futbolininkus ir tai mums sukėlė probelmų. Tačiau susidorojome, perrikiavome gretas ir pasiekėme pergalę“, – teigė Europos čempionų strategas.

„Esame labai laimingi. Iškovojome pirmą pergalę turnyre. Manau, sužaidėme gerai, sirgaliai darė spaudimą, bet mes susidorojome. Turime keturis taškus ir galiu pasveikinti savo komandą“, – kalbėjo vienintelio įvarčio autorius C. Ronaldo.

Šeštadienį, paskutiniame A grupės varžybų ture Rusijos rinktinė kovos su Meksika, o Portugalija varžysis su Naujosios Zelandijos rinktine. Į kitą etapą pateks dvi geriausios grupės komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)